Disclaimer

Deze disclaimer is op de inhoud en het gebruik van de website van 123 Zonnepanelen Energie van toepassing. Door het gebruik van de site accepteer je deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

123 Zonnepanelen Energie doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site (inclusief alle productinformatie die er te vinden is, de eventuele beoordelingen en vergelijkingen) geen fouten bevat. Helaas kunnen we dit niet garanderen. Beslissingen die bezoekers nemen op basis van informatie op de site zijn geheel voor eigen rekening en risico.

Rechten

123 Zonnepanelen Energie, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op de site staat. Daaronder vallen onder meer teksten, vergelijkingen, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van de site. De site en alles wat erop staat mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van 123 Zonnepanelen Energie of de rechthebbende.

Diensten

123 Zonnepanelen Energie levert zelf geen diensten of zonnepanelen. Wij willen u middels deze website op de mogelijkheid attenderen van het leasen of huren van zonnepanelen en u doorverwijzen naar uw behoeftes. Door middel van het invullen van het contactformulier op de website geeft u 123zonnepanelenenergie.nl een volmacht om uw gegevens door te sturen naar leveranciers van zonnepanelen op huur- c.q. leasebasis, hieruit verkrijgen wij inkomsten. Uw gegevens worden niet op de website van 123zonnepanelenenergie.nl bewaard.
Wij hopen op uw begrip en staan open voor iedere suggestie ter verbetering van de site om u en anderen nog beter van informatie te kunnen voorzien.
Een contract dat u afsluit voor het leasen of huren van zonnepanelen is geen contract met 123 Zonnepanelen Energie maar met de leasemaatschappij welke op uw contract vermeld staat. In het geval van onduidelijkheden en/of vragen omtrent dit contract verwijzen wij u naar de contact mogelijkheden vermeld op dit contract of de website van de leasemaatschappij.

Wijzigingen

123 Zonnepanelen Energie mag de informatie op de site, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit van te voren aan te kondigen. Wij raden dan ook aan om regelmatig na te gaan of de informatie op de site is gewijzigd.