Vraag DIRECT vrijblijvend een offerte aan, KLIK HIER

Zien of uw dak geschikt is.

Wilt u in een oogopslag zien of uw dak geschikt is voor het installeren van zonnepanelen ?, dan biedt de Zonatlas uitkomst !

dak geschikt Via deze site kunt u zoeken naar uw gemeente en daarna in één oogopslag zien welke daken geschikt zijn voor het opwekken van zonne-energie door het plaatsen van zonnepanelen. Tevens wordt u de gelegenheid geboden om door middel van een eenvoudige rekenmodule snel uit te rekenen wat het plaatsen van zonnepanelen u kan opleveren.
U kunt de aangeboden overzichtskaart gebruiken om te kijken of uw gemeente al een tool heeft om te bepalen of uw huis geschikt voor hetlogo plaatsen van zonnepanelen.

Met gebruik van de site is door combinatie van weer data, schaduwsituatie, hellingshoek van uw dak en het meest belangrijke de invallende zonnestraling, nauwkeurig te bepalen of uw dak geschikt is voor het opwekken van zonne-energie.

Indien uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen dient u er rekening mee te houden of u in een huurwoning of koopwoning woont. In een koopwoning bepaalt u natuurlijk zelf of u zonnepanelen leaset, in een huurwoning dient u toestemming te hebben van de woningverhuurder.

Berekening

is uw dak geschikt ? verdien direct door leasen van zonnepanelenDe resultaten welke op de site door diverse berekeningen gegeven worden zijn indicaties en geen professioneel advies van een erkend installateur, ook kunt u hieraan geen rechten ontlenen. Wel geeft deze berekening een duidelijke indicatie of uw dak geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen. De aangegeven voordelen zijn bij het kopen van zonnepanelen en door een installateur laten installeren.

Bij 123 Zonnepanelen Energie loopt het bedrag dat u verdient nog veel hoger op mede doordat u geen eigen investering heeft. Zie hieronder voor een voorbeeld van een rekenvoorbeeld gegenereerd met Zonatlas en daarbij enkele voordelen van 123 Zonnepanelen Energie.

Zonatlas-berekening