Vraag DIRECT vrijblijvend een offerte aan, KLIK HIER

Indien u zonnepanelen leaset in plaats van koopt zijn er vele voordelen;

Geen investering

Overstappen op groene zonne-energie is een slimme en ook milieuvriendelijke zet, maar normaliter moet er in eerste instantie wel een flink geldbedrag op tafel gelegd worden. Niet bij 123 Zonnepanelen Energie. Daar betaalt u maandelijks een zeer overzichtelijk bedrag, terwijl u de zon direct aan het werk zet. Alle kosten, inclusief installatie zijn bij de leaseprijs inbegrepen.

Direct verdienen

Met het zonnepanelen lease plan van 123 Zonnepanelen Energie heeft u geen terugverdientijd van ongeveer 10 jaar zoals bij het kopen van zonnepanelen.
Al in het eerste jaar dat u uw geleaset zonnepanelen systeem gebruikt verdient u geld.lease

Geen onverwachte kosten

Het zonnepanelen systeem op uw dak wordt tot in de puntjes uitgevoerd. Alle onderdelen, zoals: montagesysteem, zonnepanelen, omvormer voldoen aan de Europese kwaliteitseisen.
Mocht uw systeem onverwacht door een storing niet naar behoren functioneren, verhelpt 123 Zonnepanelen Energie dit zo snel mogelijk. Kosteloos, u heeft een garantietermijn van 17 jaar !

Duitse kwaliteit zonnepanelen

Op de huidige zonnepanelenmarkt zijn enorm veel verschillende panelen te verkrijgen, ook panelen die u liever niet op uw dak wilt leggen. De door 123 Zonnepanelen Energie gebruikte zonnepanelen zijn panelen van Duitse topkwaliteit en zekerheid welke wereldwijd gebruikt worden. Bij 123 Zonnepanelen Energie worden zwarte zonnepanelen van SolarWorld met een hoog vermogen gebruikt. Een staaltje van Duitse degelijkheid onder de zonnepanelen.

Vergrendeling energienota

slotVolgens bekendmakingen van het Centraal Plan Bureau (CPB) stijgen de energieprijzen elk jaar gemiddeld met ongeveer 7%. Leasetarieven daarentegen stijgen niet, die staan vast.
De eerste 6 leasejaren betaalt u een vast bedrag en in de daarop volgende 11 lease jaren ook, deze prijzen zijn vooraf voor u bekend. Gedurende de leasetermijn van 17 jaar kunt u tot wel € 10.000,– verdienen.
Na het volbrengen van de leasetermijn wordt u volledig eigenaar van de zonnepanelen en staan tegenover de gegenereerde zonne-energie inkomsten geen uitgaven meer. Hierbij uitgaand van de aangegeven prestatie garantie van 25 tot 30 jaar zijn dat nog vele jaren !

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Als u de diverse punten heeft doorgenomen, heeft u nu een helder beeld van de mogelijkheden, kosten en verdiensten die zonnepanelen u kunnen opleveren. De volgende stap is inschrijven voor een adviserend gesprek. Dit is nog steeds geheel vrijblijvend, u geeft ermee aan dat u interesse heeft om zonnepanelen te leasen van 123 Zonnepanelen Energie. Nadat u een aanvraag heeft gedaan zal een adviseur contact met u opnemen voor een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Wacht niet langer en vraag direct een vrijblijvend persoonlijk advies aan!