Vraag DIRECT vrijblijvend een offerte aan, KLIK HIER

Zonnepanelen leasen bij 123 Zonnepanelen Energie

De terugverdientijd bij koop van een kwalitatief zonnepanelen systeem is ongeveer 9 jaar. Omdat de door de fabrikant meegeleverde omvormer gemiddeld 10 jaar meegaat, komt de totale terugverdientijd bij het kopen van een compleet rekenenzonnepanelensysteem eerder uit op 10 jaar.

Bij lease daarentegen is er geen terugverdientijd. Indien u bijvoorbeeld zonnepanelen pakket C (14 zonnepanelen) leaset, verdient u elk jaar ongeveer € 150,–. Dit betekent dus dat u in de eerste 10 jaar dat u de zonnepanelen leaset een totaal bedrag van € 1.500,– verdient. De opbrengst van deze eerste 10 jaar stelt u in de mogelijkheid om de leasetermijnen van de 3 opvolgende jaren te betalen.

StoringIndien u zonnepanelen zelf koopt zult u altijd rekening moeten houden met kosten voor onder andere technisch onderhoud. Zouden na de aanschaf van de zonnepanelen geen bijkomende kosten komen , zou deze compleet aangekochte set vanaf jaar 14 interessanter zijn. Maar…..

Als u de zonnepanelen zou leasen, bent u drie jaar na de eerste 14 jaar ook eigenaar van het lease zonnepanelen systeem. Het geldbedrag dat u bij het zelf kopen zou hebben moeten investeren staat nu, na die 17 jaar, nog steeds als spaargeld op uw bankrekening, aangegroeid met de jaarlijks genoten rente.

Dat is pas verdienen.

Interessant ?

Denkt u nu; “Interessant maar ik wil nog meer weten en duidelijker uitgelegd hebben, eventueel berekend wat ik verdien”, dan willen wij u graag verder informeren in een persoonlijk advies gesprek. Hierbij wordt u bezocht door een van onze consultants die met u alle vragen en stappen persoonlijk doorneemt die nodig zijn om tot een eventuele aanvraag te komen.

Zou u beslissen om een zonne energie systeem te leasen kan de consultant vaak al regelen dat u binnen zes weken kunt gaan verdienen aan uw systeem !

 

 

ENGIE - Energie van de Toekomst !